Sponsoring

Met trots maken wij de sponsoren van 2018 bekend, met Autobedrijf Kai Visser & Autoschade-spuiterij N.J. Dol als hoofd sponsoren. Alle sponsoren maken het gezamenlijk mogelijk om ook dit jaar weer een gezellig en spannend 'Het Laatste Rondje' te rijden tegen lage deelnemerskosten! Zonder sponsoring is het niet mogelijk om de deelnamekosten laag te houden. Als u meer informatie over het betreffende bedrijf te weten wilt komen, kunt u via het logo de website van de sponsor bezoeken.

VOORBEREIDINGEN

De organisatie van "Het Laatste Rondje" is geheel vernieuwd. Paul, Lenhard en Jan zijn de uitdaging aangegaan om de organisatie op zich te nemen. De route is inmiddels al grotendeels klaar. Nu omzetten in bol-pijl en een leuke lunchlocatie zoeken. Binnenkort wordt de inschrijfdatum bekend gemaakt.

In 2018 zijn wij er wederom bij! Op zaterdag 16 juni 2018 wordt het gezelligste, mooiste en spannendste rondje van Rijsenhout verreden, namelijk: "Het Laatste Rondje". Tijdens deze rit zult u diverse Nederlandse landschappen zien. Ook dit jaar zullen wij voldoende strikvragen en kleinigheidjes aan de rit toevoegen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Met veel plezier mogen wij u aankondigen dat de inschrijving van "Het Laatste Rondje" 2018 aanstaande woensdag 25 april om 10.00 uur zal openen. Zoals u zich misschien nog kunt herinneren van voorgaande edities waren de beschikbare plaatsen zeer snel gevuld. Tijdig inschrijven loont!

Via de knop 'Meedoen' komt u terecht op de aanmeldpagina voor het inschrijven!

Wij verheugen ons op uw deelname!

Bestuur van "Het Laatste Rondje"
Jan van der Neut
Lennart Veldhoen
Paul Honcoop