HET LAATSTE RONDJE 2015

De zomer is nog maar net voorbij, maar wij kijken alweer uit naar volgende jaar. De benzine en diesel kruipt toch waar het niet gaan kan, dus ook in 2015 wordt "Het Laatste Rondje" weer verreden. De datum is bekend: namelijk zaterdag 13 juni 2015! Zet deze datum alvast in je agenda!

INSCHRIJVEN

Vorig jaar hebben we het aantal equipes verhoogd van 60 naar 75. Zelfs toen waren we nog binnen 48 uur vol. Uiteraard hopen wij deze editie weer net zoveel deelnemers te ontvangen als vorig jaar. Wees dus op tijd met inschrijven! Rond eind januari of begin februari gaan we de inschrijving openen. Heeft u een nieuw e-mailadres? Laat het ons weten!

VOORBEREIDINGEN

De organisatie van "Het Laatste Rondje" is inmiddels opgedeeld door Europa, maar qua route-idee zitten we op dezelfde weg. Afgelopen weken zijn wij begonnen met de eerste voorbereidingen. Bijkletsen, planning maken, route bedenken,  enzovoort, enzovoort. Natuurlijk met hetzelfde enthousiasme als vorig jaar. De verrassingselementen komen uiteraard ook weer aan bod. Net als een leuke lunchlocatie en niet te vergeten een leuke en gezellige rit!

NIEUWS

Naast deze nieuwsbrief, zullen wij u de aankomende tijd via diverse media op de hoogte houden. Wilt u niets missen? Bekijk onze website regelmatig, lees onze e-mails tijdig en like ons op Facebook!

WWW:  hetlaatsterondje.com

Facebook:  Hetlaatsterondje Rijsenhout

AALSMEER ROEST NIET

Ook in Aalsmeer wordt jaarlijks een rally gereden. Onlangs is bekend gemaakt dat deze rally zal plaatsvinden op zondag 14 juni 2015. Wilt u dus één en al autoweekend? Houd dan de website of Facebook-pagina van "Aalsmeer Roest Niet" in de gaten.

WWW: aalsmeerroestniet.nl

Facebook: AalsmeerRoestNiet

De inschrijving

Ook dit jaar is de inschrijving van "Het Laatste Rondje" weer in sneltreinvaart gegaan. In de eerste 2 uur na de start van de inschrijving hebben 45 equipes zich aangemeld. Zoals u begrijpt liep onze mailbox over! Iedereen hartelijk dank voor de inschrijving. De komende maanden zullen wij u op de hoogte houden van alles rondom "Het Laatste Rondje". Uiteraard via de nieuwsbrief, maar ook via Facebook én de website. Weet u uw startnummer nog niet? Deze informatie is te vinden op onder het kopje "deelnemers". Hier ziet u ook wie er nog meer een startplaats heeft bemachtigd en welke auto's er meedoen aan "Het Laatste Rondje".

De Route

Elk jaar wordt het moeilijker om een unieke route te bedenken. Tenslotte is het rijden van een nieuwe route het leukste; en daarbij zo weinig mogelijk over grote wegen, toch? Wij denken ook dit jaar weer een mooie route te hebben uitgestippeld. Die moet hier en daar nog een beetje bijgeschaafd worden, maar dan zitten ook alle boobytraps er weer in.

Vrijwilligers

Vorig jaar hebben wij veel hulp gehad van vrijwilligers. Voor het maken van foto's, het uitdelen van routeboeken, het afstempelen, begeleiden van de auto's, de start en vele overige zaken. Weet u iemand die graag helpt op deze dag? Wij horen het graag!

Reservelijst

Er zijn elk jaar uitvallers bij "Het Laatste Rondje", om welke reden dan ook. Weet u iemand die graag mee had gedaan, maar te laat met de inschrijving is geweest? Via hetlaatsterondje@gmail.com kan een verzoek gedaan worden om op de reservelijst te komen.

Mocht u andere vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan horen wij dit graag via ons

e-mailadres, onze facebook-pagina (Hetlaatsterondje Rijsenhout) of telefonisch.