Over

Het Laatste Rondje is een tourrit die ieder jaar wordt georganiseerd als afsluiting van het Dorpsfeest in Rijsenhout. Aan de rit, die ongeveer 100 kilometer lang is, doen klassieke auto’s, sportauto’s en andere bijzondere auto’s mee.

Dit jaar is de 10e editie van Het Laatste Rondje. Deze vindt plaats op 13 Juni 2020, en vertrekt zoals gewoonlijk vanaf de IJsclub in Rijsenhout.

Tijdens de rit zullen de deelnemers zelf moeten navigeren aan de hand van een routeboek, waarmee ze over de leukste Nederlandse wegen, dijken, en lanen zullen komen. De lunch is inbegrepen bij de rit, en zal op een locatie langs de rit zijn. Aan het eind van de rit verzamelen alle auto’s zich weer bij de startlocatie de IJsclub in Rijsenhout, waarna ze te bewonderen zullen zijn door het publiek. Ook zullen er prijzen uitgereikt worden. De prijsuitreiking vindt plaats nadat alle auto’s zich weer hebben gemeld bij de start.

Wilt u meedoen? De inschrijvingen openen binnenkort.  

De organistatie

Wij zijn Paul Honcoop, Jan van der Neut, Lennart Veldhoen en Marloes Veldhoen, de organisatoren van Het Laatste Rondje. Wij doen dit sinds 2018 met veel plezier, en hopen dit nog jaren te mogen organiseren.